GSM torens

GSM torens

Overal in de wereld staan de GSM torens. Zij zorgen voor de verbindingen voor o.a. de ontelbare smartphones. Hoeveel straling flitst er wereldwijd over en weer.

Als de mensen hun phones ingeschakeld hebben, zijn ze voortdurend in verbinding met wie ze maar willen en ontvangen ze hun berichten. Wonderen der techniek? Ja, en toch…

Zijn ze slechts imitaties van een veel grotere, bovennatuurlijke werkelijkheid die al zo oud is als de schepping!

Want die zendmasten zijn toch alleen maar een zichtbaar beeld van de ontelbare, onzichtbare Engelen! Zij staan onderling met elkaar in verbinding. Niet door het woord; dat is ons mensen eigen. Maar door het licht!

Zij stralen hun gedachten aan elkaar door. Zij spreken door een directe communicatie van hun kennis, van geest tot geest. Deze uitwisseling van ideeën, die we “de taal van de Engelen” zouden kunnen noemen, is veel werkzamer dan onze pogingen de juiste woorden te vinden. De Engelen wisselen hele plannen uit, gewoon in  e e n  beeld.

Ze werken ook op ons mensen in, door een gedachte of een beeld in onze geest op te roepen. Wij mensen zijn als “levende smartphones”. Wij kunnen hun ingevingen, hun raad ontvangen,  a l s  we onze innerlijke radar op ontvangst hebben staan!

O, die zo belangrijke toets: de ON/OFF knop…. Meestal staat die zichtbare Phone nonstop op ON ingeschakeld. Maar daardoor is die innerlijke knop meestal uitgeschakeld…. Door al die vele meldingen die we binnen krijgen op ons beeldscherm, kunnen we de stem van de Engel niet meer horen…