Mijn Engel bracht mijn mobieltje terug

Mijn Engel bracht mijn mobieltje terug

Een van onze priesters op de Filipijnen geeft het volgende getuigenis:

Op een dag was ik op een missie voor de Heilige Engelen. Met de Tricycle (zie foto)¬† ging ik ’s avonds naar huis, maar ik merkte niet dat mijn mobieltje uit mijn zak viel toen ik mijn portemonnee meenam om de prijs te betalen.

Ik ging het huis binnen, en merkte dat mijn mobiele telefoon ontbrak. Viel hij eruit voordat ik in de driewieler stapte, of in de driewieler of daarna? Ik zocht onderweg, maar vond het niet. De driewieler was al vertrokken.

Ik leende een andere mobiele telefoon en sms’t naar mijn nummer, om hem alsjeblieft terug te sturen, als iemand hem zou vinden. Ik bad tot mijn Engelbewaarder om de mobiele telefoon terug te brengen, omdat ik hem hard nodig had voor de missie: alle contactnummers waren opgeslagen op die mobiele telefoon.

Ik zei: “Heilige Engel, ik werk voor jou, nu moet je voor mij werken!” Na een kwartier kreeg ik een sms van mijn mobiele telefoon: “Meneer, ik ben hier in het winkelcentrum, ik heb uw mobiele telefoon gevonden, haal hem alsjeblieft hier, ik zal op u wachten.” Ik zei alleen maar: “Dank je, mijn goede Engel!”

Na dertig minuten had ik mijn mobiele telefoon terug en bedankte de eerlijke persoon.

Pater Eusebius ORC