Mijn Engel als onderhandelaar

Mijn Engel als onderhandelaar

Een getuigenis uit de Filipijnen:

Het was november 2008 toen we te horen kregen dat mijn vader aan blaaskanker leed. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, maar op een gegeven moment zouden we hem weer naar huis moeten nemen, omdat we niet in staat waren het te betalen. Maar toen we dit besluit namen, kwamen we tot de ontdekking dat de rekening reeds zo hoog was, dat we dit niet konden opbrengen. Mijn moeder en ik gingen naar huis, zonder te weten hoe we dat grote bedrag bijeen konden krijgen. We probeerden om een lening af te sluiten, maar niemand vertrouwde ons. Mijn moeder was heel erg bezorgd en als mijn vader nog een dag in het ziekenhuis zou blijven, zou de rekening nog hoger worden.

Ik vroeg mijn moeder om naar huis te gaan en wat te gaan rusten, omdat ik merkte dat ze erg depressief was. Ik wist ook niet wat te doen. Ik dacht aan mijn Engelbewaarder en vroeg hem om hulp; dat hij ons toch een persoon zou sturen die ons zou kunnen helpen in ons financieel probleem.
Vijf minuten later ging de telefoon. En het was iemand die ons wilde helpen: hij bood ons precies zoveel geld aan als de ziekenhuisrekening hoog was!
Ik dank mijn Engelbewaarder dat hij ons gered heeft. We waren in staat de rekening te betalen en brachten mijn vader weer naar huis.