Getuigenis

Getuigenis

Ik kom uit een zeer ruwe jeugd met veel misbruik. Ik ontmoette mijn vrouw toen ik 18 jaar oud was. We hebben anderhalf jaar verkering gehad. Ik leerde alles over haar opvoeding enz. Ze kwam uit een liefdevolle familie; geen echtscheidingen, geen drugs, alcohol of geweld, ouderlijke steun en begeleiding etc., geheel tegengesteld aan mijn opvoeding.

We trouwden na anderhalf jaar verkering. Ongeveer 5 jaar na ons huwelijk kwam ik in een fase van angstaanvallen, depressies, woede-uitbarstingen en drinken. We hadden op dit moment al twee kleine kinderen en het enige waar ik aan kon denken was: “Ik ga dit gezin vernietigen, net als mijn ouders het deden”.

Mijn vrouw is christen die zich bekeerd heeft, maar heeft nooit ‘stemmen’ van God of Engelen gehoord, maar ze vertelde me op een dag, op een punt waar ons huwelijk het zwaar te verduren had (vanwege mijn onvermogen om ermee om te gaan), dat een zeer duidelijke en hoorbare stem haar vertelde terwijl ze aan het afwassen was in de keuken van ons huis: “Ik beveel je om lief te hebben *** *** [mijn 1e en achternaam] en hierin gehoorzaam te zijn en je zult gezegend worden”.

Ze vertelde me dit pas jaren later. Dit was de enige keer dat ze ooit een hoorbare stem van onze God en Schepper heeft gehoord, of het nu God zelf was of een Engel. Ze heeft het letterlijk opgevolgd en volgehouden en nu hebben we volgende maand ons 29-jarig huwelijksfees!

Zij is mijn aardse engel en ik dank God voor haar elke dag.