“De baby stikt, ga nu!”

“De baby stikt, ga nu!”

Onze 11 maanden oude zoon was in zijn box in de huiskamer. Zijn vader keek naar een voetbalmatch op tv in dezelfde kamer en Jason had zijn normale FisherPrice speelgoed om hem heen zodat hij zich niet zou vervelen.

Ik was boven bezig met de was toen ik besloot om even op het bed te gaan liggen om uit te rusten. Terwijl ik bijna bezig was weg te dutten, sprak een duidelijke stem tot me en zei: “De baby stikt, ga nu!”

Ik stond onmiddellijk op en rende de trap af naar de huiskamer. Ik
zag Jason in zijn box opstaan en naar me glimlachen. Toen merkte ik dat mijn man chips at en een cola dronk. Hij draaide zich om en vroeg me wat er mis was.

Ik zei: “Jason stikt.” Mijn man keek naar het schijnbaar rustige kind en zei: “Je droomde. Hij is in orde. Ga terug naar boven en rust uit.”

Ik kon dit sterke commando dat ik hoorde niet ongehinderd laten gaan. Dus ging ik naar Jason en stak mijn vinger in zijn mond en trok de helft van een plastic sleutel van een speelgoed sleutelhanger tevoorschijn!
Hij was seconden verwijderd van het inslikken van het grote voorwerp dat hij eraf gebeten had en dat hem vast en zeker zou hebben laten stikken. Mijn knieën werden zwak en ik viel op de grond.

Ik begon God te danken dat Hij Jason’s Engelbewaarder had gestuurd om mij op tijd te waarschuwen! Ik prijs God altijd om zijn Engelen. Hun boodschappen komen rechtstreeks van de troon van Onze Vader in de hemel en ze worden gestuurd om ons te beschermen.